BKL3190 red kvad 480 smil hånd på skulder mot hverandreFolk kommer med smerter og plager relatert til muskel/skjelett. 

Har du spørsmål om hodepine, prolaps, korsrygg, tennisalbue, bekkenløsning, kolikk, fibromyalgie, stiv nakke, hofte/kne/fot, skulder/albue/hånd eller andre smerter og plager, så ta kontakt for en uforpliktende prat på telefon, bruk kontaktskjemaet og du kan også bestille direkte fra siden her når på døgnet det kan passe deg. Vi har også gavekort på valgfri behandling.

Osteopati:

Osteopati behandling er for alle fra babyer til seniorer, kvinner og menn! Behandlingen kan være akutt, som rehabilitering og vedlikehold for din helse.

 • Vi søker å finne årsaker bak muskel/skjelettplagene og -smerter. Osteopaten ser etter bevegelse i hele kroppen og behandler det det er for lite beveglese. Fordi osteopaten ser på hele kroppen blir ofte et annet sted på kroppen behandlet enn der smerten er. Slik blir spenninger redusert og kroppen heles. For hver behandling gjøres ny undersøkelse og behandling. Derfor kan osteopaten finne hvor og hvilken behandling som er spesielt egnet for deg ved å søke årsaken hos deg. Behandlingen blir ofte utført forskjellig for hver konsultasjon.

Dette behandles ved osteopati:

 • BKL2927 Hvem behandles redHar du smerter og plager som stive muskler og ledd, belastningsbetennelser, tap av bevegelighet, slitasje på ledd, skadde ryggskiver, nervesmerter i armer og ben, strålende smerter  i benetdårlig ballanse og gangvansker, nedsatt immunforsvar, vansker med å få utført hverdagslige aktiviteter hjemme, i sport eller i ditt arbeide eller smerter og plager tar fra deg krefter, da har vi mange erfaringer i behandling av dette.

 • De fleste kommer med rygg- og nakkesmerter, men smerter og plager kan komme fra alle deler av kroppen, fra føttene og helt opp til hodet, bekken, rygg, brystkassa og armene. Det kan være strålende smerter fra rygg og nakke, dårlig holdning og holdningsendringer.

 • Smerter etter skader og traumer slik som fallulykker, bilulykker, idrettsskader, forstuvninger overbelastninger i forbindelse med yrkesskader og sport
 • Følgetilstander etter sykdommer og operasjoner kan også gi smerter og plager i muskel/skjelett; nedsatt beveglighet rundt arr, nedsatt immunforsvar ved sykdommer eller tendens til gjentatt infeksjoner.
 • Folk kommer også med fordøyelsesplager forbundet med plager i muskel/skjelettsystemet.
 • I svangerskapet og barseltiden kommer mange kvinner med smerter og plager i bekken (foran/bak) og rygg, eller bekkenløsning. De kan også ha fått problemer med vannlating, magetarmfunksjoner eller å utføre dagligdagse ting som å sitte og løfte.

 • Etter harde fødsler for eksempel raske/ lange/ mye trykk på magen/ ubehagelige sting/arrvev/ setefødsler/ bruk av vakum eller tang/ keisersnitt, er situasjoner hvor smerter kan oppstå og vi ser  kvinnene kommer til osteopati.

 • Babyer og småbarn kommer ofte med en rekke funksjonsplager som smerter/skriketokter, kolikk, magetarmplager, stivhet i nakke og rygg, søvnvansker eller for eksempel sugevansker. Barneosteopati er godt egnet for disse barna.

 • barn forløst ved keisersnitt, vakum eller tang, hatt navlsnor rundt halsen, ligget i sete- eller tverrleie og premature barn kommer ofte til osteopati behandling.

Sikkerhetstester blir utført. Ved mistanke om symptomer på alvorlig sykdom nøler vi ikke med å henvise til lege. Vi behandler ikke kreft, farlige smittsomme sykdommer, aids, sukkersyke, alvorlige hormonelle lidelser eller infeksjoner.

  

Fotograf: Arild Brun Kjeldaas.

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 09.00 - 12.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 16.00
Fredager: 08.15 - 16.00

Kontakt oss

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER