Ny kollega og raskere tilgang på osteopati-timer!

Det er veldig hyggelig at osteopat, BSc, DO, MNOF, Daniel Jaerson har takket ja til å begynne på klinikken. Med det øker kapasiteten vår på osteopati-timer. Vi er takknemlig for alle som kontakter oss og som vi kan hjelpe, og da er det godt å kunne tilby timer raskt. Daniel tar imot deg på dag og kveldstid. Det er nyttig å finne hvor det sitter fast når en pasient med for eksempel skulderplager kommer, det er viktig i behandlingen, forteller Daniel.

Bestilling av osteopati-time hos Drammen Osteopati

Timebestilling av osteopati ved Drammen OsteopatiDu kan bestille time hos oss på flere måter:  Ring oss på tlf 32897100 (innvalg 3 for Daniel), du kan skrive til oss på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller benytte kontaktskjemaet. Men aller enklest er det å benytte timebestilling på nett. Der velger du ønsket behandling og får opp ledige datoer og timer for valgt terapeut.

I tillegg til  osteopatibehandling tilbyr vi også psykomotorisk fysioterapi og refleksologi, samt massasje og treningshjelp. Se vår helsemeny for fullstendig oversikt over alle tjenester, samt oppdaterte priser.

Klinikken ønsker Daniel velkommen!

Osteopat Daniel ved Drammen Osteopati red kvad 1200Vi spør Daniel hva han gjør som osteopat, hva han legger vekt på i behandlingen og om hans bakgrunn. Daniel Wikstøl Jaerson har tross sine unge år, allerede lang erfaring med pasientkontakt og har vært ivrig til å komme igang som osteopat. Og alle stegene frem til i dag har vært utviklende for nå å kunne jobbe med osteopati - bevegelighet og årsaker. Daniel legger til; jeg har lært utrolig mye i utdanningen og ønsker å lære mye mer. Ved å lese mer på siden Helseteam her kan du se yrkesveien til Daniel.

Her er en kort video hvor Daniel presenterer seg og der du får en kjapp omvisning innenfor dørene hos oss på Drammen Osteopati.

Ønsker du å bestille time til osteopatibehandling hos Daniel, trykk på bildet over eller den oransje knappen oppe i høyre hjørnet – eller som nevnt på 32897100, innvalg 3.

Hvordan jobber du som osteopat?

Som terapeut bruker jeg god tid på å forstå pasienten. For en best mulig konsultasjon vil jeg alltid håndtere hver og en ut i fra individuelle behov. Jeg prioriterer alltid en grundig sykdomshistorie, samt pasientens trygghet ved en grundig undersøkelse og en tilrettelagt osteopatisk behandling, forteller Daniel. Og i disse tider er vi drillet på smittevern og tar det alvorlig. Jeg tar meg god tid med hver pasient.

Migrene, spenningshodepine og det respiratoriske system 

 BKL2835 hånd kvad 480- Hva ønsker du spesielt å bidra med på klinikken, Daniel? – Noe jeg alltid vært opptatt av og glad i, er det respiatoriske system. Det er viktig å se på det i arbeidet med stressmestring, å klare å stresse ned, bruke pusten ordentlig og samtidig jobbe manuelt med for eksempel ribbefunksjon. Videre gjennom arbeidet med diplomoppgaven med tema migrene fikk jeg fokus på det området og innsikt i hvordan pasienter kan hjelpes. Stiv nakke og rygg som fører til spenningshodepine er noe av det folk kommer til osteopatibehandling for å få hjelp til. For å lykkes i behandlingen trenger jeg å forstå hele pasienten og individuelt tilrettelegge og ta tak i tingene rundt som påvirker smertene. Dette samtidig som jeg jobber med å finne de fysiske årsakene hos pasienten og jobbe med løsende teknikker.  

Osteopati og idrett – forebygging av overtrening og belastningsskader

Jeg har interesse for idrettsrelaterte plager og belastningsskader relatert til idrett. Selv har jeg bakgrunn innen sykling. Idretten har hjulpet meg til å være målrettet, ikke gi opp og holde kontinuiteten. Jeg ser og har opplevd hvor viktig det er å ha stabilitet i hverdagen og som osteopat bruke det også til å bygge erfaringer innen osteopatiyrket. Personlig har det vært viktig å ha en kropp som fungerer, kjenne hvordan den virker både når alt er bra og når det butter. Det hjelper også til med å bli mer kjent med funksjoner fra kroppen. Den erfaringen tas med inn i osteopatien. Osteopati er genialt innen sykling og nå jobber jeg også for Norges Cyclefobund på landslaget, du kan se mer om det her.

Hvor mange ganger og ofte er bra for å få effekt?

De fleste kan kjenne positive endringer allerede etter 1-2 ganger. Men tommelfingerregelen er at skjer det ingen ting i løpet av fem ganger vil vi vurdere om det ser lurt ut å fortsette. Jeg setter opp pasientene èn gang hver uke eller annenhver uke. Men det kan variere for hver pasient blir vurderet individuelt. Behandlingen setter kroppen igang med å jobbe med seg selv, det varer over flere dager eller et par uker, derfor settes timene opp med flere dager imellom. På web siden har vi en egen artikkel om osteopatifaget og du kan lese mer her.

 BKL2932Fotog Arild Brun Kjeldaas korsrygg kvad 480
Du kan kontakte Daniel på telefon og nettet.

Har du spørsmål kan du uforpliktende kontakte han på tlf 32897100 innvalg 3. Og time kan også bestilles direkte på nettet ved å trykke her. Daniel har raskt time ledig og jobber på dag og kveldstid.

En styrke for klinikken.

Det er en styrke for klinkken å få inn en ny osteopat nå. Vi er takknemlig for alle som søker seg til osteopati og noen har nok ønsket å få time raskere og nå blir det en løsning på det. Daniel utmerket seg med sin ro, oppmerksomhet  til den han snakker med, har oppdatert kunnskap og pasienterfaring, som styrker klinikken. Klinikken har en tverrfaglig profil noe Daniel forteller, passer han godt. Som osteopat ser jeg Daniel har mye kunnskap, analyserer nøye og har et godt lag med pasientene. Jeg kan gi de beste anbefalinger. Hilsen Ingunn, osteopat DO, MNOF og daglig leder av Drammen Osteopati as.

 

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 08.00 - 20.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 20.00
Fredager: 08.15 - 16.00

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER