Om Drammen Osteopati

Vi har tid for deg fordi hver pasient er viktig for oss. Vi er et tverrfaglig team og hjelper deg til å finne den beste behandlingen for din helse. Vi har timer på dag/kveldstid. Bedriftsavtaler tilpasser vi til den enkelte bedrift.

Vår filosofi er å bedre din helse ved god og målrettet behandling

Stikkordene for våre behandlinger er: Forebygging, akutt, rehabilitering og vedlikehold av din helse. 

Hasan Ingunn Daniel ved Drammen Osteopati

Folk kommer med stort utvalg av smerter og plager i kroppen, hovedsakelig fra muskelskjellettsystemet, men også følgetilstander av sykdommer og skader, spenninger og traumer, idretts- og yrkesrelaterte plager. De som besøker oss er i alle aldre fra null til hundre. Smertene og plagene kan ha forskjellige årsaker.

Drammen Osteopati ble startet i januar 2000 som byens første osteopatiklinikk. Klinikken ligger sentralt i byen ved Bragernes Torg med nærhet til buss, tog og parkeringsplasser. Adressen er Bragernes Torg 4 og vi holder til i 4. etasje. Gratis parkering i P-huset i Thamsgate etter kl 16.00 på hverdager.

Helseteamet ved Drammen Osteopati

Vårt helseteam består av osteopat, psykomotorisk fysioterapeut,  barneosteopat og personlig trener. Vi tilbyr også trening med slynge og massasje. Fagene våre er kunnskaps- og forskningsbasert. Terapeutene har lang utdannelse med høy medisinsk kompetanse. Våre terapeuter har fokus på resultater ved behandlingene fordi vi skreddersyr behandlingen. Våre terapeuter jobber ut fra metoder som påvirker hver sine årsakssammenhenger på spesifikke måter. Her er en kort beskrivelse av våre metoder og fag:

Osteopatibehandling hos Drammen OsteopatiPsykomotorisk fysioterapi:

Spenninger og følelser kan lagre seg i kroppen og gi symptomer på fysiske plager. Terapeuten har fokus på de fire T-er: trygghet, tillit, troverdighet og trivsel i behandlingen. Terapeuten hjelper pasienten til å finne sine ressurser og hjelpe seg selv til å gi for eksempel ro, avspenning, energi og livsglede gjennom samtale, berøring og øvelser. Les mer om psykomotorisk fysioterapi her.

Osteopati:

Osteopaten ser etter bevegelighet og behandler der det er for lite bevegelighet og fleksibilitet. Hele kroppen blir undersøkt, både muskler ledd og også bindevevsnettverket og bløtdeler. Fordi belastningslinjer går gjennom hele kroppen, kan også spenninger et sted forplante seg som en skeivbelastning og føre til smerter og plager et annet sted. Osteopati er unikt for å finne slike sammenhenger og behandle disse.

Massasje:

Klassisk massasje kan være gunstig for ro og avspenning eller løse opp muskelknuter når det er stivt og vondt i kroppen. Har du hatt en overbelastning i arbeid eller idrett eller rett og slett ønsker å unne deg noe, så kan massasje være det rette. Massasjebehandlingen utføres av terapeut med utdanning innen helse.

Kontakte oss:

Vær velkommen til å kontakte oss på telefon for en uforpliktende samtale om dine helsespørsmål. Vi er på tlf 32 89 71 00, innvalg 1 osteopat Ingunn, innvalg 2 psykomotorisk fysio Hasan, innvalg 3 osteopat Daniel. For å bestille time på nett kommer du til bestillingssiden ved å trykke her.

 

Jobber du alene og ønsker deg et fellesskap?

Behandlingsbenk hos Drammen Osteopati 3

Jobber du alene som akupunktør, homøopat, kiropraktor, soneterapeut eller lignende og ønsker å komme i et fellesskap, da har vi ledig plass for deg i våre nye lokaler. Her har vi mulighet for å finne en fleksibel løsning.
 
Drammen Osteopati AS holder til midt i byen med nærhet til buss, tog og parkeringsplasser. Bragernes Torg 4 huser forskjellige helsetjenester, det er heis opp til oss i 4. etasje og vi nyter utsikten mot torget som viser seg frem i sol og regn, kastanjetrærne og springvann og alle aktivitetene.
 
Klinikken ønsker å tilby et mer tverrfaglig tilbud til pasientene. Ønsker du å vite mer, kontakt Ingunn på telefon 32 89 71 00 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 

 

 

 

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 08.00 - 20.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 20.00
Fredager: 08.15 - 16.00

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER