Helseteam

Ingunn Backe Wennberg,2012 IBW portrett red 300 px bredde

diplom osteopat DO, barneosteopat, MNOF, daglig leder og eier av klinikken.

Hun er født i 1960 og oppvokst i Modum. Ingunn har utdannelse som fysioterapeut fra Vest Berlin, Tyskland, bedriftsleder NKI, osteopat fra Nordisk Akademi i Osteopati, tidligere Norges Helsehøyskole og NLP coaching. Høst 2018 avla hun eksamen som Certifisert barneosteopat i regi av Panta Rei, Nederland.

Etter 15 års praksis som fysioterapeut hovedsakelig i privat praksis, gikk hun over til osteopati på heltid og startet Drammen Osteopati i januar 2000. Hun har i mange år deltatt i fagpolitisk arbeid innen både osteopati og tidligere fysioterapi. Innen osteopati har hun vært leder av Norsk Osteopatforbund i 6 år, arbeidet med autorisasjonssaken over 10 år og vært medforfatter av to søknader om godkjenning av tittelen osteopat. Internasjonalt osteopatisk arbeid var en viktig del av forbundsarbeidet og hun deltok i WHO sin beskrivelse av osteopati offentliggjort i 2010, vært representant i FORE med samarbeid på Europeisk plan, medlem og styremedlem av tidligere WOHO og deltager på forskningskonferanse i London i 2008. Privat er hun engasjert i familie og venner, sport, friluftsliv, teater og organisasjonsarbeid.

Spesielle faglige interesser i Ingunns arbeid er behandling av mor og barn med plager i svangerskap, etter fødsel og oppstart i livet, smerter i rygg og bekken og følgetilstander av sykdommer.

Hasan Caner,2019 Hasan Caner portrett red kvad 480

fysioterapeut BCs, psykomotrisk fysioterapeut, spesialist i behandling av sjokk og traumer, MNFF.

Hasan Caner er født i 1982 og oppvokst i Drammen. Fysioterapi utdannelsen har han fullført i Nederland i 2006. Psykomotorisk utdannelsen og coaching og kommunikasjon del 1 er fullført på høyskolen i Oslo og de to traumekurs rekkene er fullført på Kamaklinikken hos SE-terapeuten Erika Beate Thorkildsen.

Hasan har jobbet på Åssiden fysioterapi, Romerike fysioterapi, Strømsø fysikalske institutt som privat praksis. I tillegg har Hasan jobbet innen rehabilitering på Hokksund kurbad og Godthaab helse på Bærum, BUPA ungdomsseksjon poliklinisk alder mellom 10 og 18 og gruppeveiledning innen stressmestring på psykiatrisk dagsenter. Han jobber per i dag også på Nitelvahelsesenter i Lillestrøm og Schous fysioterapi i Oslo.
Hasan tar imot pasienter med muskel og skjellett plager, hodepine, angst, irritabel tarm syndrom, ensomhet, svimmelhet, kvalme, anorexi, bulimi, depresjon, fibromyalgi, ME, PTSD, «flink pike» syndrom og med personer som har opplevd omsorgs-/relasjonssvikt, ulykker, fysisk og psykisk vold, psykisk manipulasjon, mobbing, dødsfall av ektefelle/nær familie/venn, gjennomgått langvarig sykdom selv (eller en du er glad i), nær døden opplevelse eller etter skillsmisse. Hasan ønsker og bruke tålmodighet og nysgjerrighet i jobben sammen med deg. Å skape tillit, troverdighet, trivsel og trygghet er viktig å oppleve i terapien for at prosessen skal lykkes. Hasan har bearbeidet sine lidelser fra livet og tror hundre prosent på at han kan hjelpe deg også.

Sunniva Imhof sideportrett 2020 04 15 15 red kvad 300Sunniva Johanna T. Imhof,

fysioterapeut BSc.

Sunniva er født og oppvokst i Lørenskog. Hun fullførte sin Bachelor of Science innen fysioterapi i 2017 i Heidelberg,Tyskland. Sunniva legger stor vekt på kontinuerlig videreutdanning  for å forbedre håndverket sitt. Og hun har nysgjerrighet ovenfor nye metoder og ny forskning som støtter opp under erfaring. Hun har jobbet i 2 år som fysioterapeut med klinikkarbeid i Tyskland innen gruppebehandlinger, enkeltbehandlinger, besøk på sykehjem og hjemmebesøk. Sunniva har også erfaring fra rehabiliteringssenter innen nevrologi og fra klinikk med tilbud om klatreterapi. Grunnet covid-19 jobber hun nå som hjelpepleier på sykehjem i Drammen ved siden av fysioterapipraksisen på Drammen Osteopati.

Sunniva legger stor vekt på å jobbe helhetlig. Hun forsøker å finne årsakene til smertene/funksjonsforstyrrelsen istedenfor å kun jobbe med symptomene.  Det er viktig å kunne formidle sammenhengene for at pasienten selv skal kunne ha en innvirkning på sin hverdag. Målet er å legge til rette for den aktive bevegelsen med hjelp av manuelle teknikker kombinert med aktive øvelser og god veiledning. Sunniva ønsker å motivere til gleden ved bevegelse!  Hun har avlagt kurs innenfor metodene: Kinesiologisk taping, medical flossing, sertifisert fra kurs med treningsapparater, bindevevsbehandling med fysioblade.

Sunniva tilbyr fysioterapibehandling med hands on teknikker, trening èn til èn, rehabiliteringstiltak, tips og råd til hverdagen og klassisk massage. På fritiden er hun en begeistert klatrer og bouldrer både inne og ute. Denne begeistringen viderefører hun i den terapeutiske klatringen. Dette er en terapiform med mange muligheter innenfor et vidt spekter av diagnoser.

Morten Lutro portrett 102957555 1595344183973929 4486739560154239012 nMorten Lutro,

nevrorefleksolog, fagbrev som ortopeditekniker, MFF

Født i 1978 i Oslo, bor i Drammen siden 2008, far til to jenter på 12 år.
Morten har fagbrev som ortopeditekniker i 2003. Han tok utdannelsen i refleksologi ved Medika Nova, Norges ledende skole innen refleksologi og ble diplomert nevrorefleksolog i 2017. Instruktørkurs i babymassasje gjennom IAIM (International Assosiation of Infant Massage) tok han i 2018.

Siden 1998 jobbet Morten innen ulike deler av helsesektoren, som ortopeditekniker med tilvirkning av hjelpemidler som blant annet proteser og ortoser, produktspesialist med salg og undervisning av utstyr og implantater til kirurgisk bruddbehandling og fra 2017 som refleksolog i Drammen. Morten har stor glede av å kunne hjelpe mennesker med små og store utfordringer slik at de kan få en lettere hverdag. Derfor er fortsatt  jobben som ortopeditekniker ved Sophies Minde Ortopedi Drammen (tidligere Drammen Ortopediske Institutt) en stor del av hans hverdag. Ved Drammen Osteopati får han også hjulpet mennesker gjennom faget refleksologi.

Terapiformen har en helhetlig forståelse av kroppen. En nevrorefleksolog jobber med punkter i huden og bindevevet som påvirker kroppens funksjoner og biologi via nervesystemet. Med ulike teknikker jobber man systematisk på hele kroppen for å påvirke blant annet blod- og lymfesirkulasjon, muskulatur, skjelett og bindevev, hormoner og nerver.  Folk kommer med varierete helseplager for refleksologibehandling.

 

 

Fotograf: Dag Roar Wennberg. Arild Brun Kjeldaas.

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 08.00 - 20.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 20.00
Fredager: 08.15 - 16.00
Lørdager: 10.00 - 15.00

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER