Helseteam

Ingunn Backe Wennberg,2012 IBW portrett red 300 px bredde

diplom osteopat DO, MNOF, daglig leder og eier av klinikken.

Hun er født i 1960 og oppvokst i Modum. Ingunn har utdannelse som fysioterapeut fra Vest Berlin, Tyskland, bedriftsleder NKI, osteopat fra Nordisk Akademi i Osteopati, tidligere Norges Helsehøyskole og NLP coaching. Høst 2018 avla hun eksamen som Certifisert barneosteopat i regi av Panta Rei, Nederland.

Etter 15 års praksis som fysioterapeut hovedsakelig i privat praksis, gikk hun over til osteopati på heltid og startet Drammen Osteopati i januar 2000. Hun har i mange år deltatt i fagpolitisk arbeid innen både osteopati og tidligere fysioterapi. Innen osteopati har hun vært leder av Norsk Osteopatforbund i 6 år, arbeidet med autorisasjonssaken over 10 år og vært medforfatter av to søknader om godkjenning av tittelen osteopat. Internasjonalt osteopatisk arbeid var en viktig del av forbundsarbeidet og hun deltok i WHO sin beskrivelse av osteopati offentliggjort i 2010, vært representant i FORE med samarbeid på Europeisk plan, medlem og styremedlem av tidligere WOHO og deltager på forskningskonferanse i London i 2008. Privat er hun engasjert i familie og venner, sport, friluftsliv, teater og organisasjonsarbeid.

Spesielle faglige interesser i Ingunns arbeid er behandling av mor og barn med plager i svangerskap, etter fødsel og oppstart i livet, smerter i rygg og bekken og følgetilstander av sykdommer.

 

Bjørn Aarø,Bjorn Aaro BKL3159 red 300 px

osteopat DO, BSc, MNOF og personlig trener.

Bjørn Aarø er født og oppvokst i Drammen. Han har alltid vært interessert i idrett og har drevet aktivt med blant annet turn og boksing. Bjørn har avlagt en bachelor i osteopati fra Norges Helsehøyskole og avsluttet fjerde og siste året med å forsvare Diplom oppgaven i 2016. 

Bjørn er svært presis og oppmerksom i arbeidet med osteopatipasienter. Han undersøker nøye og utfører sitt arbeide rolig og målbevist for å hjelpe mot smerter og plager fra muskelskjelettapparatet. Ergonomi, holdning og veilening er en del av tilnærmingen til pasientene. Bjørn tar imot til osteopati, osteopatisk lymfedrenasje på klinikken og i hjemmebehandling og til personlig trening. Han tar imot unge og gamle med smerter, også idretts- og yrkesrelaterte plager.

 

Mattias web red 300Mattias Karlsson,

osteopat DO, BSc og exercisecoach/ personlig trener.

Mattias er født 1984 i Ronneby i Sør Sverige og flyttet til Norge i 2007. Han har utdannelse fra 2013 ved CHEK institutt som trenings-, ernærings- og livsstilscoach/exercisecoach/PT. Osteopatiutdannelsen har han fra ved Skandinaviske Osteopathøgskolan i Gøteborg og avlagt eksamen i 2018. Han har arbeidet i Drammen fra 2012 som personlig trener på Evo treningssenter, fra 2015 som muskelterapeut og massør på Skoglyklinikken og fra oktober 2016 er han medarbeider på Drammen Osteopati.

Mattias tilbyr behandling med osteopati, massasje, slyngetrening, PT/exercisecoach som er treningsveiledning med spesiell vekt på undersøkelse av bevegelsesmønstre, samt veiledning av kosthold og livsstil. Exercisecoach er for å lege en skade, øke idrettsprestasjon eller for eksempel å gå ned i vekt. Han tar imot pasienter ved forskjellige smertetilstander, plager, stress og behov for individuell tilrettelagt trening. Mattias har erfaring med både barn, unge og eldre personer, idrettsutøvere, kontorarbeidere, mødre og fedre. Han arbeider med blant annet rygg/nakke/skulder problemer, dårlig holdning, trening av kjernemuskulatur, sport og arbeidsspesifikk trening.

 

 

 

Fotograf: Dag Roar Wennberg. Arild Brun Kjeldaas.

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 19.00
Tirsdager: 08.00 - 16.00
Onsdager: 08.15 - 20.00
Torsdager: 08.15 - 20.00
Fredager: 08.15 - 16.00
Lørdager: 10.00 - 16.00

LIK OSS PÅ SOSIALE MEDIER