Helseteam

Ingunn Backe Wennberg,2012 IBW portrett red 300 px bredde

diplom osteopat DO, barneosteopat, MNOF, daglig leder og eier av klinikken.

Hun er født i 1960 og oppvokst i Modum. Ingunn har utdannelse som fysioterapeut fra Vest Berlin, Tyskland, bedriftsleder NKI, osteopat fra Nordisk Akademi i Osteopati, tidligere Norges Helsehøyskole og NLP coaching. Høst 2018 avla hun eksamen som Certifisert barneosteopat i regi av Panta Rei, Nederland.

Etter 15 års praksis som fysioterapeut hovedsakelig i privat praksis, gikk hun over til osteopati på heltid og startet Drammen Osteopati i januar 2000. Hun har i mange år deltatt i fagpolitisk arbeid innen både osteopati og tidligere fysioterapi. Innen osteopati har hun vært leder av Norsk Osteopatforbund i 6 år, arbeidet med autorisasjonssaken over 10 år og vært medforfatter av to søknader om godkjenning av tittelen osteopat. Internasjonalt osteopatisk arbeid var en viktig del av forbundsarbeidet og hun deltok i WHO sin beskrivelse av osteopati offentliggjort i 2010, vært representant i FORE med samarbeid på Europeisk plan, medlem og styremedlem av tidligere WOHO og deltager på forskningskonferanse i London i 2008. Privat er hun engasjert i familie og venner, sport, friluftsliv, teater og organisasjonsarbeid.

Spesielle faglige interesser i Ingunns arbeid er behandling av mor og barn med plager i svangerskap, etter fødsel og oppstart i livet, smerter i rygg og bekken og følgetilstander av sykdommer.

 

Bjørn Aarø,Bjorn Aaro BKL3159 red 300 px

osteopat DO, BSc, MNOF og personlig trener.

Bjørn Aarø er født og oppvokst i Drammen. Osteopati utdannelsen har han fra Høyskolen Kristiania, hvor han avsluttet fjerde og siste året med å forsvare diplom oppgaven i 2016. I tillegg har han utdanning som personlig trener gjennom AFPT (for de med helsefaglig bakgrunn). Bjørn har også kurs innenfor dry needling.

Bjørn har jobbet på Drammen Osteopati siden 2015, og var vikar som osteopat ved Numedal og Hallingdal osteopati i 2018. Han har erfaring med behandling av både unge og eldre, idretts- og yrkesrelaterte plager og de med akutte og langvarige smerter.

Bjørn tar imot pasienter til osteopati, osteopatisk lymfedrenasje, massasje og dry needling på klinikken. I tillegg til personlig trening både som et ledd i rehabilitering eller for de som vil komme i form. Hver behandling blir tilpasset hver enkelt pasient. I tillegg til behandling, får pasienten råd, veiledning og informasjon om sine plager.

Bachelor og diplomoppgaven omhandlet hvordan osteopatisk behandling av strukturer i nakken kan påvirke nervesystemet i forhold til stress. Dette grunnet hans interesse for hvordan stress blant annet kan påvirke korsryggssmerter og nakke/skulderplager med eller uten følge symptomer som for eksempel hodepine.

Hasan Caner,2019 Hasan Caner portrett red kvad 480

fysioterapeut BCs, psykomotrisk fysioterapeut, spesialist i behandling av sjokk og traumer, MNFF.

Hasan Caner er født i 1982 og oppvokst i Drammen. Fysioterapi utdannelsen har han fullført i Nederland i 2006. Psykomotorisk utdannelsen og coaching og kommunikasjon del 1 er fullført i Oslo høgskolen og de to traumekurs rekkene er fullført hos Kamaklinikken og SE-terapeuten Erika Beate Thorkildsen.

Hasan har jobbet på Åssiden fysioterapi, Romerike fysioterapi, Strømsø fysikalske institutt som privat praksis. I tillegg har Hasan jobbet innen rehabilitering på Hokksund kurbad og Godthaab helse på Bærum, BUPA ungdomsseksjon poliklinisk alder mellom 10 og 18 og gruppeveiledning innen stressmestring på psykiatrisk dagsenter. Han jobber per i dag også på Nitelvahelsesenter i Lillestrøm og Schous fysioterapi i Oslo.
Hasan tar imot pasienter med muskel og skjellett plager, hodepine, angst, irritabel tarm syndrom, ensomhet, svimmelhet, kvalme, anorexi, bulimi, depresjon, fibromyalgi, ME, PTSD, «flink pike» syndrom og med personer som har opplevd omsorgs-/relasjonssvikt, ulykker, fysisk og psykisk vold, psykisk manipulasjon, mobbing, dødsfall av ektefelle/nær familie/venn, gjennomgått langvarig sykdom selv (eller en du er glad i), nær døden opplevelse eller etter skillsmisse.

Ønsker du å forstå deg selv og meningen med livet? Er det vanskelig å si nei? Er du oppvokst i en minoritetsbakgrunn/kultur som gjør det vanskelig å integrere deg i norsk samfunn? Er du kristen, jøde, muslim eller fra en annen trosretning? Vil du forstå hva kroppen din prøver å si deg? Alle har en ting i felles og det er kroppen. Hasan kan hjelpe deg å finne svar på spørsmålene dine. Han ønsker og veilede deg til å få fram iboende ressurser/kraft som ligger i deg slik at du kan leve som du selv ønsker og samtidig lære deg hvordan du skal beskytte deg selv. Hasan ønsker at du skal leve livet ditt autentisk/naturlig som det kommer innenfra hjertet ditt. Derfor veiledes pasientene til å lytte på kroppen og ikke hva andre har sagt eller sier. Kroppen er alltid ærlig og vet alt og husker alt, men andre ting vi har lært kan hindre oss å lytte på kroppen. Frykt, skyld, skam og alle negative tanker følelser hindrer oss å lytte på hjertet, sannheten og virkeligheten. Bak fysisk eller psykisk lidelser ligger det lys og kunnskap, Hasan ønsker og hjelpe deg til å fram med tålmodighet og nysgjerrighet sammen med deg. Å skape tillit, troverdighet, trivsel og trygghet er viktig å oppleve i terapien for at prosessen skal lykkes. Hasan har bearbeidet sine lidelser fra livet og tror hundre prosent på at han kan hjelpe deg også.

 

 

Fotograf: Dag Roar Wennberg. Arild Brun Kjeldaas.

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 08.00 - 20.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 20.00
Fredager: 08.15 - 16.00
Lørdager: 10.00 - 15.00

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER