Helseteam

Ingunn Backe Wennberg,2012 IBW portrett red 300 px bredde

osteopat, barneosteopat, MNOF, HPR nr 6039413, daglig leder og eier av klinikken.

Hun er født i 1960 og oppvokst i Modum. Ingunn har utdannelse som fysioterapeut fra Vest Berlin, Tyskland, bedriftsleder NKI, osteopat fra Nordisk Akademi i Osteopati, tidligere Norges Helsehøyskole og NLP coaching. Høst 2018 avla hun eksamen som Certifisert barneosteopat i regi av Panta Rei, Nederland.

Etter 15 års praksis som fysioterapeut hovedsakelig i privat praksis, gikk hun over til osteopati på heltid og startet Drammen Osteopati i januar 2000. Hun har i mange år deltatt i fagpolitisk arbeid innen både osteopati og tidligere fysioterapi. Innen osteopati har hun vært leder av Norsk Osteopatforbund i 6 år, arbeidet med autorisasjonssaken over 10 år og vært medforfatter av to søknader om godkjenning av tittelen osteopat. Internasjonalt osteopatisk arbeid var en viktig del av forbundsarbeidet og hun deltok i WHO sin beskrivelse av osteopati offentliggjort i 2010, vært representant i FORE med samarbeid på Europeisk plan, medlem og styremedlem av tidligere WOHO og deltager på forskningskonferanse i London i 2008. Privat er hun engasjert i familie og venner, sport, friluftsliv, teater og organisasjonsarbeid.

Spesielle faglige interesser i Ingunns arbeid er behandling av mor og barn med plager i svangerskap, etter fødsel og oppstart i livet, smerter i rygg og bekken og følgetilstander av sykdommer.

Daniel Wikstøl Jaerson,Osteopat Daniel ved Drammen Osteopati red kvad 1200

Osteopat, BSc, MNOF, HPR nr 10141911.

Daniel er født i 1996 og oppvokst i Larvik. Han har utdannelse som osteopat BSc, et 4-årig studie fra Høyskolen Kristiania i Oslo. Diplomoppgave omhandlet migrene. Kurs innen klassisk massasje fra Axelsons Institutt i Oslo har han også avlagt. Yrkeskarrieren begynte han på sykehjem som 18-åring og har allerede seks års erfaring fra sykehjem og hjemmetjeneste som assistent. Underveis i osteopatistudiene har han arbeidet som muskelterapeut. Etter endt studie på høyskolen begynte han som osteopat i Hvittingfoss på sommeren og fra november 2020 på Drammen Osteopati. Han jobber i tillegg som osteopat for det norske juniorlandslaget i landeveissykkel.

Daniel har tidligere vært aktiv syklist på juniorlandslag og klubblag. Han tar imot folk med typer plager relatert til muskel og skjelettsystemet. Folk kan blant annet komme med hodepine, nakke og ryggrelaterte plager, skulder, albue og håndplager, bekken og hofteplager, kne, fot og ankelplager, følgetilstander av mage og tarm problematikk, samt idrettsrelaterte plager.

Som terapeut bruker Daniel god tid til å forstå pasienten. For en best mulig konsultasjon vil han alltid håndtere hver og en ut i fra individuelle behov. Han prioriterer alltid en grundig sykdomshistorie, samt pasientens trygghet ved en grundig undersøkelse og en tilrettelagt behandling.

 

Fotograf: Dag Roar Wennberg. Arild Brun Kjeldaas.

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 08.00 - 20.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 20.00
Fredager: 08.15 - 16.00

Kontakt oss

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER