Helseteam

Ingunn Backe Wennberg,2012 IBW portrett red 300 px bredde

diplom osteopat DO, barneosteopat, MNOF, daglig leder og eier av klinikken.

Hun er født i 1960 og oppvokst i Modum. Ingunn har utdannelse som fysioterapeut fra Vest Berlin, Tyskland, bedriftsleder NKI, osteopat fra Nordisk Akademi i Osteopati, tidligere Norges Helsehøyskole og NLP coaching. Høst 2018 avla hun eksamen som Certifisert barneosteopat i regi av Panta Rei, Nederland.

Etter 15 års praksis som fysioterapeut hovedsakelig i privat praksis, gikk hun over til osteopati på heltid og startet Drammen Osteopati i januar 2000. Hun har i mange år deltatt i fagpolitisk arbeid innen både osteopati og tidligere fysioterapi. Innen osteopati har hun vært leder av Norsk Osteopatforbund i 6 år, arbeidet med autorisasjonssaken over 10 år og vært medforfatter av to søknader om godkjenning av tittelen osteopat. Internasjonalt osteopatisk arbeid var en viktig del av forbundsarbeidet og hun deltok i WHO sin beskrivelse av osteopati offentliggjort i 2010, vært representant i FORE med samarbeid på Europeisk plan, medlem og styremedlem av tidligere WOHO og deltager på forskningskonferanse i London i 2008. Privat er hun engasjert i familie og venner, sport, friluftsliv, teater og organisasjonsarbeid.

Spesielle faglige interesser i Ingunns arbeid er behandling av mor og barn med plager i svangerskap, etter fødsel og oppstart i livet, smerter i rygg og bekken og følgetilstander av sykdommer.

Hasan Caner,2019 Hasan Caner portrett red kvad 480

fysioterapeut BCs, psykomotrisk fysioterapeut, spesialist i behandling av sjokk og traumer, MNFF.

Hasan Caner er født i 1982 og oppvokst i Drammen. Fysioterapi utdannelsen har han fullført i Nederland i 2006. Psykomotorisk utdannelsen og coaching og kommunikasjon del 1 er fullført i Oslo høgskolen og de to traumekurs rekkene er fullført hos Kamaklinikken og SE-terapeuten Erika Beate Thorkildsen.

Hasan har jobbet på Åssiden fysioterapi, Romerike fysioterapi, Strømsø fysikalske institutt som privat praksis. I tillegg har Hasan jobbet innen rehabilitering på Hokksund kurbad og Godthaab helse på Bærum, BUPA ungdomsseksjon poliklinisk alder mellom 10 og 18 og gruppeveiledning innen stressmestring på psykiatrisk dagsenter. Han jobber per i dag også på Nitelvahelsesenter i Lillestrøm og Schous fysioterapi i Oslo.
Hasan tar imot pasienter med muskel og skjellett plager, hodepine, angst, irritabel tarm syndrom, ensomhet, svimmelhet, kvalme, anorexi, bulimi, depresjon, fibromyalgi, ME, PTSD, «flink pike» syndrom og med personer som har opplevd omsorgs-/relasjonssvikt, ulykker, fysisk og psykisk vold, psykisk manipulasjon, mobbing, dødsfall av ektefelle/nær familie/venn, gjennomgått langvarig sykdom selv (eller en du er glad i), nær døden opplevelse eller etter skillsmisse.

Ønsker du å forstå deg selv og meningen med livet? Er det vanskelig å si nei? Er du oppvokst i en minoritetsbakgrunn/kultur som gjør det vanskelig å integrere deg i norsk samfunn? Er du kristen, jøde, muslim eller fra en annen trosretning? Vil du forstå hva kroppen din prøver å si deg? Alle har en ting i felles og det er kroppen. Hasan kan hjelpe deg å finne svar på spørsmålene dine. Han ønsker og veilede deg til å få fram iboende ressurser/kraft som ligger i deg slik at du kan leve som du selv ønsker og samtidig lære deg hvordan du skal beskytte deg selv. Hasan ønsker at du skal leve livet ditt autentisk/naturlig som det kommer innenfra hjertet ditt. Derfor veiledes pasientene til å lytte på kroppen og ikke hva andre har sagt eller sier. Kroppen er alltid ærlig og vet alt og husker alt, men andre ting vi har lært kan hindre oss å lytte på kroppen. Frykt, skyld, skam og alle negative tanker følelser hindrer oss å lytte på hjertet, sannheten og virkeligheten. Bak fysisk eller psykisk lidelser ligger det lys og kunnskap, Hasan ønsker og hjelpe deg til å fram med tålmodighet og nysgjerrighet sammen med deg. Å skape tillit, troverdighet, trivsel og trygghet er viktig å oppleve i terapien for at prosessen skal lykkes. Hasan har bearbeidet sine lidelser fra livet og tror hundre prosent på at han kan hjelpe deg også.

Sunniva Imhof sideportrett 2020 04 15 15 red kvad 300Sunniva Johanna T. Imhof,

muskelterapeut, hun utfører manuell bløtdelsbehandling, massasje, veiledning og trening.

Sunniva er født og oppvokst i Lørenskog. For å ta sin utdannelsen reiste hun til Heidelberg i Tyskland og fullførte sin Bachelor of Science innenfor fysioterapi. Etter utdannelsen har hun tatt flere kurs for å forbedre håndverket sitt. Sunniva legger stor vekt på kontinuerlig videreutdanning og nysgjerrighet ovenfor nye metoder og ny forskning som støtter opp under erfaring. Hun har jobbet i 2 år med klinikkarbeid i Tyskland, der hun har samlet erfaring innen gruppebehandlinger, enkeltbehandlinger, besøk på sykehjem og hjemmebesøk. Sunniva har også erfaring fra et interdisiplinært rehabiliteringssenter og fra klinikk med tilbud om klatreterapi. Etter oppholdet i Tyskland vendte Sunniva tilbake til Norge i 2019. I påvente av tilpassning til norsk lovverk jobber hun nå på klinikken som muskelterapeut. Grunnet covid-19 har hun også vært aktiv som hjelpepleier på et sykehjem i Drammen.

I sitt arbeid legger Sunniva stor vekt på å jobbe helhetlig der hun forsøker å finne årsaken til smertene/funksjonsforstyrrelsen istedenfor å kun jobbe med symptomene. Målet er å legge til rette for den aktive bevegelsen med hjelp av manuelle tiltak kombinert med aktive øvelser og god veiledning. Det er viktig for henne å kunne formidle sammenhengene som fører til smertene/funksjonsforstyrrelsene for at pasienten selv skal kunne ha en innvirkning på dette i hverdagen. Sunniva ønsker å motivere til gleden ved bevegelse! Sunniva tilbyr behandling med hands on teknikker, trening, rehabiliteringstiltak, tips og råd til hverdagen, massage og fascia/binnevevsbehandling med forskjellige metoder. Hun har avlagt kurs innenfor: Kinesiologisk taping, medical flossing, sertifisert fra kurs med treningsapparater, bindevevsbehandling med fysioblade, fasciabehandling, smertebehandling etter Liebscher&Bracht.

På fritiden er hun en begeistert klatrer og bouldrer både inne og ute. Denne begeistringen viderefører hun i den terapeutiske klatringen. Dette er en terapiform med mange muligheter innenfor et vidt spekter av diagnoser.

Morten Lutro portrett 102957555 1595344183973929 4486739560154239012 nMorten Lutro,

nevrorefleksolog, ortopeditekniker, MFF

Født i 1978 i Oslo, bor i Drammen siden 2008, far til to jenter på 12 år.
Morten har fagbrev som ortopeditekniker i 2003. Han tok utdannelsen i refleksologi ved Medika Nova, Norges ledende skole innen refleksologi og ble diplomert nevrorefleksolog i 2017. Instruktørkurs i babymassasje gjennom IAIM (International Assosiation of Infant Massage) tok han i 2018.

Siden 1998 jobbet Morten innen ulike deler av helsesektoren, som ortopeditekniker med tilvirkning av hjelpemidler som blant annet proteser og ortoser, produktspesialist med salg og undervisning av utstyr og implantater til kirurgisk bruddbehandling og fra 2017 som refleksolog i Drammen. Morten har stor glede av å kunne hjelpe mennesker med små og store utfordringer slik at de kan få en lettere hverdag. Derfor er fortsatt  jobben som ortopeditekniker ved Sophies Minde Ortopedi Drammen (tidligere Drammen Ortopediske Institutt) en stor del av hans hverdag. Ved Drammen Osteopati får han også hjulpet mennesker gjennom faget refleksologi.

Terapiformen har en helhetlig forståelse av kroppen. En nevrorefleksolog jobber med punkter i huden og bindevevet som påvirker kroppens funksjoner og biologi via nervesystemet. Med ulike teknikker jobber man systematisk på hele kroppen for å påvirke blant annet blod- og lymfesirkulasjon, muskulatur, skjelett og bindevev, hormoner og nerver.  Folk kommer med varierete helseplager for refleksologibehandling.

 

 

Fotograf: Dag Roar Wennberg. Arild Brun Kjeldaas.

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 08.00 - 20.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 20.00
Fredager: 08.15 - 16.00
Lørdager: 10.00 - 15.00

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER