Helseteam

Ingunn Backe Wennberg,2012 IBW portrett red 300 px bredde

diplom osteopat DO, barneosteopat, MNOF, daglig leder og eier av klinikken.

Hun er født i 1960 og oppvokst i Modum. Ingunn har utdannelse som fysioterapeut fra Vest Berlin, Tyskland, bedriftsleder NKI, osteopat fra Nordisk Akademi i Osteopati, tidligere Norges Helsehøyskole og NLP coaching. Høst 2018 avla hun eksamen som Certifisert barneosteopat i regi av Panta Rei, Nederland.

Etter 15 års praksis som fysioterapeut hovedsakelig i privat praksis, gikk hun over til osteopati på heltid og startet Drammen Osteopati i januar 2000. Hun har i mange år deltatt i fagpolitisk arbeid innen både osteopati og tidligere fysioterapi. Innen osteopati har hun vært leder av Norsk Osteopatforbund i 6 år, arbeidet med autorisasjonssaken over 10 år og vært medforfatter av to søknader om godkjenning av tittelen osteopat. Internasjonalt osteopatisk arbeid var en viktig del av forbundsarbeidet og hun deltok i WHO sin beskrivelse av osteopati offentliggjort i 2010, vært representant i FORE med samarbeid på Europeisk plan, medlem og styremedlem av tidligere WOHO og deltager på forskningskonferanse i London i 2008. Privat er hun engasjert i familie og venner, sport, friluftsliv, teater og organisasjonsarbeid.

Spesielle faglige interesser i Ingunns arbeid er behandling av mor og barn med plager i svangerskap, etter fødsel og oppstart i livet, smerter i rygg og bekken og følgetilstander av sykdommer.

 

Bjørn Aarø,Bjorn Aaro BKL3159 red 300 px

osteopat DO, BSc, MNOF og personlig trener.

Bjørn Aarø er født og oppvokst i Drammen. Osteopati utdannelsen har han fra Høyskolen Kristiania, hvor han avsluttet fjerde og siste året med å forsvare diplom oppgaven i 2016. I tillegg har han utdanning som personlig trener gjennom AFPT (for de med helsefaglig bakgrunn). Bjørn har også kurs innenfor dry needling.

Bjørn har jobbet på Drammen Osteopati siden 2015, og var vikar som osteopat ved Numedal og Hallingdal osteopati i 2018. Han har erfaring med behandling av både unge og eldre, idretts- og yrkesrelaterte plager og de med akutte og langvarige smerter.

Bjørn tar imot pasienter til osteopati, osteopatisk lymfedrenasje, massasje og dry needling på klinikken. I tillegg til personlig trening både som et ledd i rehabilitering eller for de som vil komme i form. Hver behandling blir tilpasset hver enkelt pasient. I tillegg til behandling, får pasienten råd, veiledning og informasjon om sine plager.

Bachelor og diplomoppgaven omhandlet hvordan osteopatisk behandling av strukturer i nakken kan påvirke nervesystemet i forhold til stress. Dette grunnet hans interesse for hvordan stress blant annet kan påvirke korsryggssmerter og nakke/skulderplager med eller uten følge symptomer som for eksempel hodepine.

 

 

Fotograf: Dag Roar Wennberg. Arild Brun Kjeldaas.

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 08.00 - 20.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 20.00
Fredager: 08.15 - 16.00
Lørdager: 10.00 - 15.00

Kontakt oss

Epost: post@drammenosteopati.no
Telefon 32 89 71 00

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER