Vi har tid for deg fordi hver pasient er viktig for oss. Vi er en osteopati klinikk og hjelper deg til å finne den beste behandlingen for din helse. Det er timer på dag/kveldstid.  Med terapeutens lange og brede erfaring og behandles hver pasient individuelt. 

Vår filosofi er å bedre din helse ved god og målrettet behandling

Stikkordene for våre behandlinger er: Forebygging, akutt behandling, rehabilitering og vedlikehold av din helse. 

For oss er hver pasient viktig sier Ingun ved Drammen Osteopati red b 1200

Folk kommer med stort utvalg av smerter og plager i kroppen, hovedsakelig fra muskelskjellettsystemet, men også følgetilstander av sykdommer og skader, spenninger og traumer, idretts- og yrkesrelaterte plager. De som besøker oss er i alle aldre fra null til hundre. Smertene og plagene kan ha forskjellige årsaker.

Drammen Osteopati ble startet i januar 2000 som byens første osteopatiklinikk. Klinikken ligger sentralt i byen ved Bragernes Torg med nærhet til buss, tog og parkeringsplasser. Adressen er Bragernes Torg 4. Gratis parkering i P-huset i Thamsgate etter kl 16.00 på hverdager.

Behandling ved Drammen Osteopati

Vårt helseteam består av osteopat og barneosteopat.  Fagene våre er kunnskaps- og forskningsbasert. Terapeutene har lang utdannelse med høy medisinsk kompetanse. Våre terapeuter har fokus på resultater ved behandlingene fordi vi skreddersyr behandlingen. Våre terapeuter jobber ut fra metoder som påvirker årsakssammenhenger på spesifikke måter. Trykk på linken her så ser du mer om terapeuten.  

 

Osteopatibehandling hos Drammen OsteopatiOsteopati:

Osteopaten ser etter bevegelighet og behandler der det er for lite bevegelighet og fleksibilitet. Hele kroppen blir undersøkt, både muskler ledd og også bindevevsnettverket og bløtdeler. Fordi belastningslinjer går gjennom hele kroppen, kan også spenninger et sted forplante seg som en skeivbelastning og føre til smerter og plager et annet sted. Osteopati er unikt for å finne slike sammenhenger og behandle disse.

Kontakte klinikken:

Vær velkommen til å ta kontakt på telefon 32 89 71 00  for en uforpliktende samtale om dine helsespørsmål.  For å bestille time på nett kommer du til bestillingssiden ved å trykke her.  Hilsen osteopat, barneosteopat, MNOF Ingunn Backe Wennberg.

 

 

Behandlingsbenk hos Drammen Osteopati 3

Drammen Osteopati AS holder til midt i byen med nærhet til buss, tog og parkeringsplasser. Bragernes Torg 4 huser forskjellige helsetjenester.  Det er heis opp til oss og vi har den oransje dørmatta foran døra, så er klinikken lettere å finne i korridoren.
 

 

 

 

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 09.00 - 12.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 16.00
Fredager: 08.15 - 16.00

Kontakt oss

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER