Om Drammen Osteopati

Vår filosofi er å bedre din helse ved god og målrettet behandling. 

Vårt helseteam består av osteopater, psykomotorisk fysioterapeut, refleksolog, fysioterapeut og personlig trener. Vi søker å finne årsaker bak muskel/skjelettplager og smerter, idretts- og yrkesrelaterte plager, samt følgetilstander av sykdom og skader. Behandlingen kan være akutt, som rehabilitering og vedlikehold. I psykomotorisk behandling hjelper terapeuten deg med å se sammenheng mellom kroppens spenninger og smerter til følelser og hvordan du har det.

På klinikken tilbyr vi osteopati, barneosteopati, psykomotorisk fysioterapi, refleksologi, fysioterapi, trening med PT, slyngetrening og massasje. Vi har timer på dag/kveldstid. Bedriftsavtaler tilpasser vi til den enkelte bedrift.

Drammen Osteopati ble startet i januar 2000 som byens første osteopatiklinikk. Klinikken ligger sentralt i byen ved Bragernes Torg med nærhet til buss, tog og parkeringsplasser. Adressen er Bragernes Torg 4 og vi holder til i 4. etasje. Gratis parkering i P-huset i Thamsgate etter kl 16.00 på hverdager. 

 

Jobber du alene og ønsker deg et fellesskap? 

Jobber du alene som akupunktør, homøopat, kiropraktor, soneterapeut eller lignende og ønsker å komme i et fellesskap, da har vi ledig plass for deg i våre nye lokaler. Her har vi mulighet for å finne en fleksibel løsning. Drammen Osteopati as holder til midt i byen med nærhet til buss, tog og parkeringsplasser. Bragernes Torg 4 huser forskjellige helsetjenester, det er heis opp til oss i 4. etasje og vi nyter utsikten mot torget som viser seg frem i sol og regn, kastanjetrærne og springvann og alle aktivitetene. Klinikken ønsker å tilby et mer tverrfaglig tilbud til pasientene. Ønsker du å vite mer, kontakt Ingunn på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 

 

 

Drammen Osteopati people post logo

20190430 6428 DO behandlignsrom Ingunn red kvad 480

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 08.00 - 20.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 20.00
Fredager: 08.15 - 16.00
Lørdager: 10.00 - 15.00

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER