Anledningen var temadag med småbarn og deres helse på Nesbyen i oktober 2013. Osteopat og småbarnsmor Silje O. Eriksen hadde planlagt behandlinger for 5 babyer.

 

2013 okt Nesbyen Ingunn Even Røli Espeseth Merete R. Brandli red 007De fikk osteopatisk behandling for funksjonelle utfordringer som stiv nakke, "favorittside", fordøyelsesplager og magesmerter. De små pasientene viste tegn på velvære og ro under den skånsomme behandlingen.

For osteopatene ble det satt ekstra fokus på funn, undersøkelse og behandling. Temadagen kom i stand for å gi ekstra faglige innspill. Med behandlingsfokus på èn pasientgruppe og diskusjoner med foreldrene, gav dagen stort faglig utbytte til glede for pasientene og behandlerne. Silje O. Eriksens Numedal og Hallingdal Osteopati er å finne både på Rødberg og Nesbyen. Der er hun i full gang med alle typer osteopatibehandlinger mot et bredt spekter av smerter og plager for pasienter fra null til hundre.

 

                                                                  

2013 okt Nesbyen Ingunn og Torben O. Eriksen red 011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Introbilde: Silje O.Eriksen behandler William Lund Lindborg. Artikkelfoto: Even Røli Espeseth får behandling av Ingunn B. Wennberg og mor Merethe Røli Brandli ser på, Torben O. Eriksen får behandling. Fotograf: Privat. 

 

 

 

 

 

 

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 09.00 - 12.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 16.00
Fredager: 08.15 - 16.00

Kontakt oss

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER