Utdanningen innen barneosteopati gir verktøy for å finne sammenhenger til utfordringene og behandlingsløsninger for barn med smerter og plager. De myke teknikkerne utføres for få en avspenning på babyer og barna og gjøre dem godt.

Når kan barn komme?

En tøff fødsel, bruk av vakum/tang, lang utdrivningsfase, ansiktsfødsel, setefødsel, navlesnor rundt halsen, etter sykdommer og fysiske skader er hendelser hvor smerter og plager kan oppstå hos barn og det kan være aktuelt med osteopatibehandling. Har noen spørsmål så er det bare å ta kontakt, det er helt uforpliktende. Små barns fysiske plager kan påvirke deres utvikling. Har barnet problem med å snu hodet til begge sider, så blir for eksempel øynene brukt forskjellig. 

Logo Diploma Pedriatric Osteopathy concept red 300Det spesielle ved utdannelsen i barneosteopati.

Jeg startet kursrekkefølgen over to år med et ønske om å lære hva som er viktig for behandling av barn. Her var det mye å lære, sier osteopat, Ingunn Backe Wennberg. En enda grundigere kunnskap om embryologi, barns utvikling, nevrologi, anatomi, sikkerhetsaspekter, håndtering og teknikker for barn er essensen i utdanningen. Spesialiseringen har vært i regi av Panta Rei, Nederland og startet på nyåret 2016 med avsluttende eksamen i oktober nå i 2018. Leder av utdanningen, osteopat DO Renè Zweedijk forteller det har vært to fantastiske år her i Norge. Osteopatene har vært nyskjerrige, hatt en åpen holdning og arbeidet hardt. Det er første gang i Panta Rei sin historie at alle studentene til eksamen har bestått. Jeg sender en gratulasjon til alle og takk til alle lærere, samt til kursvertene i Norge, osteopatene Erlend Vanvik og Michael Lehnen.

Kontaktopplsyninger:

På telefon for en uforpliktende samtale 32 89 71 91, innvalg 1 til osteopat Ingunn. For bestilling på nett trykk her.

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 09.00 - 12.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 16.00
Fredager: 08.15 - 16.00

Kontakt oss

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER