Ny kollega og raskere tilgang på osteopati-timer!

Det er veldig hyggelig at osteopat, BSc, DO, MNOF, Daniel Jaerson har takket ja til å begynne på klinikken. Med det øker kapasiteten vår på osteopati-timer. Vi er takknemlig for alle som kontakter oss og som vi kan hjelpe, og da er det godt å kunne tilby timer raskt. Daniel tar imot deg på dag og kveldstid. Det er nyttig å finne hvor det sitter fast når en pasient med for eksempel skulderplager eller ryggsmerter kommer, det er viktig i behandlingen, forteller Daniel.

Bestilling av osteopati-time hos Drammen Osteopati

Timebestilling av osteopati ved Drammen Osteopati - ved f.eks. smerter i skulder eller spenningshodepineDu kan bestille time hos oss på flere måter:  Ring oss på tlf 32897100 (innvalg 3 for Daniel), du kan skrive til oss på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller benytte kontaktskjemaet. Men aller enklest er det å benytte timebestilling på nett. Der velger du ønsket behandling og får opp ledige datoer og timer for valgt terapeut.

I tillegg til osteopatibehandling tilbyr vi også psykomotorisk fysioterapi og refleksologi, samt treningshjelp og massasje for stive skuldre, stiv nakke og rygg. Se vår helsemeny for fullstendig oversikt over alle tjenester, samt oppdaterte priser.

Klinikken ønsker Daniel velkommen!

Osteopat Daniel ved Drammen Osteopati red kvad 1200Vi spør Daniel hva han gjør som osteopat, hva han legger vekt på i behandlingen og om hans bakgrunn. Daniel Wikstøl Jaerson har tross sine unge år, allerede lang erfaring med pasientkontakt og har vært ivrig til å komme igang som osteopat. Og alle stegene frem til i dag har vært utviklende for nå å kunne jobbe med osteopati - bevegelighet og årsaker. Spenningshodepine, smerter i skulder, stiv nakke, stress ... Det henger sammen. Daniel legger til: –Jeg har lært utrolig mye i utdanningen og ønsker å lære mye mer. Ved å lese mer på siden Helseteam her kan du se yrkesveien til Daniel.

Her er en kort video hvor Daniel presenterer seg og der du får en kjapp omvisning innenfor dørene hos oss på Drammen Osteopati.

Ønsker du å bestille time til osteopatibehandling hos Daniel, trykk på bildet over eller den oransje knappen oppe i høyre hjørnet – eller som nevnt på 32897100, innvalg 3.

Hvordan jobber du som osteopat? Manuell behandling

Som terapeut bruker jeg god tid på å forstå pasienten. For en best mulig konsultasjon vil jeg alltid håndtere hver og en ut i fra individuelle behov. Jeg prioriterer alltid en grundig sykdomshistorie, samt pasientens trygghet ved en grundig undersøkelse og en tilrettelagt osteopatisk behandling, forteller Daniel. Og i disse tider er vi drillet på smittevern og tar det alvorlig. Manuell behandling er i fokus, og jeg tar meg god tid med hver pasient.

Osteopatisk behandling er ingen mirakelkur, det er en del av en pågående prosess du selv er med i. Belastningsskader kan i stor grad motvirkes hvis man er bevisst på hvordan de oppstår og hvordan kroppen reagerer i ulike situasjoner. Skuldersmerter på grunn av ugunstig sittestilling på jobb, overbelastninger eller overtrening på grunn av feil treningsteknikk – det er mange små faktorer i hverdagen som til sammen kan forårsake stivheter og plager som man gjerne skulle vært foruten. I Drammen Osteopati ser vi helheten og søker å hjelpe deg med å finne ut at dette – slik at bevegeligheten opprettholdes og f.eks. skuldersmerter og bekkenplager lindres.

Migrene, spenningshodepine og det respiratoriske system 

 BKL2835 hånd kvad 480– Hva ønsker du spesielt å bidra med på klinikken, Daniel?

– Noe jeg alltid vært opptatt av og glad i, er det respiatoriske system. Det er viktig å se på det i arbeidet med stressmestring, å klare å stresse ned, bruke pusten ordentlig og samtidig jobbe manuelt med for eksempel ribbefunksjon. Videre gjennom arbeidet med diplomoppgaven med tema migrene fikk jeg fokus på det området og innsikt i hvordan pasienter kan hjelpes. Stiv nakke og rygg som fører til spenningshodepine og skuldersmerter er noe av det folk kommer til osteopatibehandling for å få hjelp med.

– For å lykkes i behandlingen trenger jeg å forstå hele pasienten og individuelt tilrettelegge og ta tak i tingene rundt som påvirker smertene. Dette samtidig som jeg jobber med å finne de fysiske årsakene hos pasienten og jobbe med løsende teknikker. Jeg bruker god tid på hver pasient, lytter og undersøker nøye. Jeg er en "hands-on"-osteopat, og benytter meg av manuell behandling og teknikker.

Osteopati og idrett – forebygging av overtrening og belastningsskader

– Jeg har interesse for idrettsrelaterte plager og belastningsskader relatert til idrett. Selv har jeg bakgrunn innen sykling. Idretten har hjulpet meg til å være målrettet, ikke gi opp og holde kontinuiteten. Jeg ser og har opplevd hvor viktig det er å ha stabilitet i hverdagen og som osteopat bruke det også til å bygge erfaringer innen osteopatiyrket.

Personlig har det vært viktig å ha en kropp som fungerer, kjenne hvordan den virker både når alt er bra og når det butter. Det hjelper også til med å bli mer kjent med funksjoner fra kroppen. Den erfaringen tas med inn i osteopatibehandlingen. Osteopati er genialt innen sykling, og nå jobber jeg også for Norges Cycleforbund på landslaget, du kan se mer om det her.

Osteopatisk behandling – hvor mange ganger og hvor ofte er bra for å få effekt?

– De fleste kan kjenne positive endringer allerede etter 1-2 ganger. Men tommelfingerregelen er at om det ikke skjer noen ting i løpet av fem ganger behandling hos osteopat vil vi vurdere om det ser lurt ut å fortsette. Jeg setter opp pasientene èn gang hver uke eller annenhver uke. Men det kan variere for hver pasient og blir vurdert individuelt. Osteopatisk behandling setter kroppen i gang med å jobbe med seg selv. Denne prosessen varer over flere dager eller et par uker, derfor settes timene opp med flere dager imellom. På nettsiden har vi en egen artikkel om osteopati og osteopatifaget, og du kan lese mer her.

Skuldersmerter, belastningsskader, stiv nakke og spenningshodepine – kan osteopati-behandling hjelpe?

Det kommer ofte folk til oss på time som har plager som stiv nakke med tilhørende spenningshodepine. Flere har plager med belastningsskader i forbindelse med idrett/overtrening eller overbelastning ved ugunstige arbeidsstillinger m.m. I osteopatien legger vi vekt på bevegelighet, vi ser på helheten og bruker god til på å finne sammenhenger og årsaker til plagene i kroppen. En osteopat konsentrerer seg i første rekke om problematikk relatert til muskel- og skjelettsystemet, slik som også en kiropraktor, fysioterapeut, eller en naprapat vil gjøre. Osteopatene er kanskje enda litt mer opptatt av helhetlig tankegang og tenker at hele kroppen er én enhet. Så selv om du har plager som smerter i skulder eller spenningshodepine, kan det hende vi undersøker andre deler av kroppen din – enn der plagene sitter.

Osteopatisk behandlingStiv korsrygg får hands-on osteopatisk behandling? Kontakt osteopat Daniel på telefon og nettet

Har du spørsmål kan du uforpliktende kontakte Daniel Jaerson på tlf 32897100 innvalg 3. Og time kan også bestilles direkte på nettet ved å trykke her. Daniel har raskt time ledig og jobber på dag og kveldstid.

En styrke for Drammen Osteopati

Det er en styrke for klinkken å få inn en ny osteopat nå. Vi er takknemlig for alle som søker seg til osteopati. Noen har nok ønsket å få time raskere, og nå blir det en løsning på det. Daniel utmerker seg med sin ro, oppmerksomhet  til den han snakker med. Han har oppdatert kunnskap, også innenfor idrett og trening og han har pasienterfaring. Alt dette styrker vår osteopatiklinikk. Klinikken har en tverrfaglig profil, noe Daniel forteller at passer ham godt.

Som osteopat ser jeg Daniel har mye kunnskap, analyserer nøye og har et godt lag med pasientene. Jeg kan gi de beste anbefalinger.

Hilsen Ingunn, osteopat DO, MNOF og daglig leder av Drammen Osteopati as.

– Jeg opplever smerter i skulder og nakke, spesielt i stressende perioder på jobben. Er osteopati-behandling noe for meg?

Stiv nakke, spenningshodepine, skuldersmerter og ulike typer skulderplager, stiv rygg eller bekken, diverse ryggsmerter på grunn av begrenset bevegelighet, overtrening, belastningsskader fra trening eller arbeid. Listen er lengre, men dette er er noe av det folk kommer til oss for osteopatisk behandling for. Ta gjerne kontakt med oss på 32897100 for å få vite mer.

 

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 08.00 - 20.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 20.00
Fredager: 08.15 - 16.00

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER