Ny kollega og raskere tilgang på osteopati timer!

Det er veldig hyggerlig når osteopat Daniel Jaerson har takket ja til å begynne hos oss. Med det øker klinikkens kapasitet på osteopati-timer. Vi er takknemlig for alle som kontakter oss og vi kan hjelpe. Og da er det godt å kunne tilby timer raskere enn det det ofte har blitt denne høsten. Han tar imot deg på dag og kveldstid. 

Osteopat Daniel ved Drammen Osteopati red kvad 1200Klinikken ønsker Daniel velkommen!

Vi spør Daniel hva han gjør som osteopat, legger vekt på og om hans bakgrunn. Daniel Wikstøl Jaerson har tross sine unge år, allerede lang erfaring med pasientkontakt og har vært ivrig til å komme igang som osteopat. Og alle stegene frem til i dag har vært utviklende for nå å kunne jobbe med osteopati - bevegelighet og årsaker. Daniel legger til; jeg har lært utrolig mye i utdanningen og ønsker å lære mye mer. Ved å lese mer på siden Helseteam her kan du se yrkesveien til Daniel.

Hvordan jobber du som osteopat?

Som terapeut bruker jeg god tid på å forstå pasienten. For en best mulig konsultasjon vil jeg alltid håndtere hver og en ut i fra individuelle behov. Jeg prioriterer alltid en grundig sykdomshistorie, samt pasientens trygghet ved en grundig undersøkelse og en tilrettelagt behandling, forteller Daniel. Og i disse tider er vi drillet på smittevern og tar det alvorlig. Jeg tar meg god tid på hver pasient.

 BKL2835 hånd kvad 480Hva ønsker du spesielt å bidra med på klinikken?

Noe jeg alltid vært opptatt av og glad i, er det respiatoriske system. Det er viktig å se på det i arbeidet med stressmestring, å klare å stresse ned, bruke pusten ordentlig og samtidig jobbe manuelt med for eksempel ribbefunksjon. Videre gjennom arbeidet med diplomoppgaven med tema migrene fikk jeg fokus på det området og innsikt i hvordan pasienter kan hjelpes. For å lykkes i behandlingen trenger jeg å forstå hele pasienten og individuelt tilrettelegge og ta tak i tingene rundt som påvirker smertene. Dette samtidig som jeg jobber med å finne de fysiske årsakene hos pasienten og jobbe med løsende teknikker.  

Osteopati og idrett.

Jeg har interesse for idrettsrelaterte plager og belastningsplager relatert til idrett. Selv har jeg bakgrunn innen sykling. Idretten har hjulpet meg til å være målrettet, ikke gi opp og holde kontinuiteten. Jeg ser og har opplevd hvor viktig det er å ha stabilitet i hverdagen og som osteopat bruke det også til å bygge erfaringer innen osteopati yrket. Personllig har det vært viktig å ha en kropp som fungerer, kjenne hvordan den virker både når alt er bra og når det butter. Det hjelper også til bli mer kjent med funksjoner fra kroppen. Den erfaringen tas med inn i osteopatien. 

Hvor mange ganger og ofte er bra for å få effekt?

De fleste kan kjenne positive endringer allerede etter 1-2 ganger. Men tommelfingerregelen er at skjer det ingen ting i løpet av fem ganger vil vi vurdere om det ser lurt ut å fortsette. Jeg setter opp pasientene èn gang hver uke eller annenhver uke. Men det kan variere for hver pasient blir vurderet individuelt. Behandlingen setter kroppen igang med å jobbe med seg selv, det varer over flere dager eller et par uker, derfor settes timene opp med flere dager imellom. På web siden har vi en egen artikkel om osteopatifaget og du kan lese mer her.

 BKL2932Fotog Arild Brun Kjeldaas korsrygg kvad 480Du kan kontakte Daniel på telefon og nettet.

Har du spørsmål kan du uforpliktende kontakte han på tlf 32897100 innvalg 3. Og time kan også bestilles direkte på nettet ved å trykke her. Daniel har raskt time ledig og jobber på dag og kveldstid.

En styrke for klinikken.

Det er en styrke for klinkken å få inn en ny osteopat nå. Vi er takknemlig for alle som søker seg til osteopati og noen har nok ønsket å få time raskere og nå blir det en løsning på det. Daniel utmerket seg med sin ro, oppmerksomhet  til den han snakker med, har oppdatert kunnskap og pasienterfaring, som styrker klinikken. Klinikken har en tverrfaglig profil noe Daniel forteller, passer han godt. Som osteopat ser jeg Daniel har mye kunnskap, analyserer nøye og har et godt lag med pasientene. Jeg kan gi de beste anbefalinger. Hilsen Ingunn, osteopat og daglig leder av Drammen Osteopati as.

 

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 08.00 - 20.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 20.00
Fredager: 08.15 - 16.00

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER