Deprecated: Required parameter $options follows optional parameter $loglevels in /customers/f/6/5/drammenosteopati.no/httpd.www/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33 Deprecated: Required parameter $category follows optional parameter $loglevels in /customers/f/6/5/drammenosteopati.no/httpd.www/libraries/rokcommon/RokCommon/Logger/Joomla.php on line 33 Fokus på smittevern! - Drammenosteopati.no

Fokus på smittevern!

Klinikken er i vanlig drift og med sterkt fokus på smittevern for hverandres trygghet. Vi ønsker ikke å "dra med oss" andre. Dugnaden forebygger at "brikkene faller". Vi gleder oss til å ta imot folk og hjelpe for deres smerter og plager. Også med økende pågang finner vi raskt time. Bestill time fra websiden her eller kontakt oss for en uforpliktende prat på telefonen. Vi jobber tverrfaglig for å finne de beste behandlingstiltakene akkurat for deg.

 

Helseteamet utvider.

Her skjer det stadig forandringer. Nylig presenterte vi både klinikkens nyankommene refeksolog, Morten Lutro og fysioterapeut Sunniva. Siste nyankommende kollega  er osteopat Daniel Jaerson. Så følg gjerne med hva som skjer. Vi har terapeuter med lang erfaring innen refleksologi, psykomotorisk fysioterapi, osteopati, barneosteopati, trening og veiledning og klassisk massasje.

Smittevern i høysetet.

20200803 083626 domino og smittevern 4 red 480 breddeSelvfølgelig slakker vi ikke av på fokus om smittevern. Erfaringen er at folk trenger å gå til behandlinger også om det er mye fokus på smitte og smitteverntiltak. Vårt inntrykk er generelt at folk har stort fokus og passer på de viktige tingene. Å fortsette dugnaden er omsorg for hverandre fordi når èn "faller" har det lett for å følge med flere.

  • avstand, håndhygiene, bli hjemme ved luftveisinfeksjoner og andre aktuelle forhold.  Med de nye og meget smittsomme virusvariantene er det ekstra viktig vi tester oss også ved lette luftveisinfeksjoner.
  • Vi ber alle om å vente 10 dager mer å oppsøke klinikken etter utenlandsreise eller du vet du har vært i situasjoner med tette folkemasser. 
  • Våre terapeuter har også 10 dager karantene etter utenlandsopphold eller besøk fra utlandet. 
  • På klinikken fortsetter vi med vaske/sprite, bytte tøy, tømme søppel og begrense kontaktpunkter.
  • 1 og 2 meteren er viktige og munnbind hjelper også for å forebygge smitte. Bruk munnbind på venterommet om du kan og ikke er hindret av medisinske årsaker.

Smittevern filter på bord 2020 04 15 15.00.47Vår erfaring så langt er at dette fungere bra. Vi er aldri garanert å unngå smitte. Skulle noen ha smitte uten symptomer, gjør vi vårt ytterste i forkant for å begrense en mulig videre spredning ved å forebygge med gode vaner. 

Økende pågang.

Vi registerer økende pågang av pasienter, både nye og tidligere pasienter. Likevel finner vi raskt ledig time til deg, du kan bestille på nett her. Dette er en god anledningen til å minne om at vi har åpent både på dag- og kveldstid. Kommunen har innført gratis parkering i Thamsgate P-hus etter kl 16.00 på hverdager bare to kvartaler unna oss.

Vår filosofi er å bedre din helse ved god og målrettet behandling. Våre terapeuter har lang erfaring.  Våre yrker er fundamentert i medisinske fag og kunnskapsbassert viten, dokumentasjon, faglig utvikling og med fokus på resultater. Vårt tverrfaglige team jobber for å finne den beste behandlingen for deg. Psykomotoriker Hasan, har timer via videokonsultajson i tillegg til på klinikken, om det skulle være hindringer for å komme på klinikken. Vær velkommen til å ta kontakt! Vårt tlf nr er 32897100.

 

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 08.00 - 20.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 20.00
Fredager: 08.15 - 16.00

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER