En stor takk til alle som bidro til at det ble en flott jubileumsdag og til alle dere som har kommet til behandling gjennom årenes løp. Det ble et vell av blomster og lykkeønskninger for de neste 20 år!

 20-års feiring med Hasan Ingunn og Bjørn Kvad

Inntil videre jobber jeg trøstig på for å legge til rette for pasienter som kommer innom, for kollegaer og for faglig utvikling. Jeg har allerede 35 års fartstid med pasientbehandlinger, først som fysioterapeut og fra år 2000 som osteopat, forteller Ingunn. Det har vært en glede å kunne ta imot pasienter i disse årene, og det er flott å kunne hjelpe folk når hverdagen begrenses av smerter. Hver eneste pasient er unik, og tilsammen har de gitt meg mengder av positive utfordringer. Klinikken var ved oppstart den første osteopatiklinikken i byen, så navnet var selvskrevet.

Det som er så flott med osteopatifaget er at man aldri blir helt utlært, og hver dag lærer en noe mer. Det er et spennende fag som en kan fordype seg i, nesten i det uendelige. Det er også merkbart flere mennesker som nå vet hva osteopati er og som har vært borti denne behandlingsformen. Interessen i Norge har økt kraftig det siste tiåret, fra ca. 300.000 gjennomførte osteopatiske behandlinger i 2007 til anslagsvis 600.000 behandlinger i 2018, i følge tall fra Norsk Osteopatforbund.

Anatomi på dagsordenen til enhver tid!

Det var ikke bare kundene våre som feiret oss denne dagen. Skjelettet vårt hadde også fått blomst i knappehullet og pyntet seg med flosshatt i anledning jubileet. Han er som en del av familien, så det skulle egentlig bare mangle.

Ingunn Monica skjelett Helle Stine Kvad

Åpne dører og interessante foredrag om osteopati 

Utover ettermiddagen på  jubileumsdagen hadde vi åpne dører og mange interessante foredrag der tilhørerne også kunne få svar på spørsmål de lurte på angående osteopati. Foredragene tok opp temaer som osteopatibehandling av nakke-, skulder- og ryggbehandling og psykomotorisk fysioterapi, og vi hadde også et foredrag om mor og barn og osteopatibehandling. 

Hasan Caner holder foredrag

Det var flott med samtaler og diskusjoner til temaene. Mange var spesielt opptatt av det siste foredraget hvor Hasan, psykomotorisk fysioterapeut synliggjorde på tavla hva som skjer med for høyt eller lavt stemningsleie.

Anne Sofie sier om foredraget: «Jeg synes foredraget var fint, informativt og lettfattelig med info om utdanning, forståelsesgrunnlag og hva dere gjør.»

Henriette hørte også på: «Foredraget var glimrende – jeg koste meg på åpen dag.»

Vinner av gavekortet!

Vinner gavekort Anne Rigmor Solli

Et av høydepunktene før vi rundet av den åpne dagen var kåringen av gavekortvinneren fra Facebook-konkurransen vi har hatt på Facebook. Klinikken gratulerer Anne Rigmor Solli som vinner av gavekort på 20-årsjubileumet. Hun sier følgende om premien:  «Jeg er av de som aldri vinner, så dette ble ekstra koselig. Jeg tenkte ‘jeg kan jo bli med, for det er lov å håpe’. Og gavekortet får jeg god bruk for ved behandling hos osteopat Bjørn.» 

Kake og kaffe på åpen dag med Per og Ingunn og rose

Det ble kaker til alle og til enda noen til. Med åpne dører så ca. 45 personer sitt snitt til å stikke innom, så takk til pasienter, helsearbeidere, venner og familie som kom og lagde god stemning!

20-årsfeiring med Elham og Ingunn

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 09.00 - 12.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 16.00
Fredager: 08.15 - 16.00

Kontakt oss

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER