Gøy med kroppskontroll.

Gratulerer til kollega Bjørn Aarø med bestått PT eksamen! Trening og generell bevegelse kan bidra til en bedre hverdag. Nå kan jeg kombinere kunnskap fra to fagområder med både osteopatibehandling og trening for det beste for pasienten.

2018 Bjørn og PT diplom red kvad 480Noen vil ha enkle hjemmeøvelser, mens andre vil møte opp på klinikken for å bli presset litt ekstra. Det viktigste er at treningen blir gjort og det er kontinuitet i treningen. Alle har ulike mål og utgangspunkt med treningen og alle er velkommen!

Jeg har tidligere erfaring med ulike idretter og liker å utfordre kroppen med nye bevegelser. Jeg vil at folk skal lære seg å stole på kroppen sin, og ved en gradvis tilnærming kan man få til ting man tidligere trodde kroppen ikke var sterk nok til eller som var farlig. Dette kan blant annet bidra positivt i forhold til ulike plager og smerter. Alle blir nøye undersøkt og jeg hører på hva pasienten ønsker og gir mine anbefalinger, forteller Bjørn.

Vi vet vi generelt er for mye stillesittende og det å utfordre kroppen med bevegelsestrening og få kroppskontroll, mener jeg er viktig. Det er også viktig å bygge treningen på noe pasienten selv er motivert for og nysgjerrig på, det gjør at treningen ofte blir mer lystbetont og blir gjort!

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 08.00 - 20.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 20.00
Fredager: 08.15 - 16.00

Kontakt oss

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER