Innføringen i temaet «Kost i klinikk» av osteopat Steve Voldmo gav en smak av fag som er en «gourme» verdig. Osteopater gir klare råd om trening og like naturlig kan det være å gi råd om kosthold mener osteopat Steve Voldmo. Hva kan folk gjøre med enkle tiltak med kostholdet for vår helse?

Hva kan kosthold gjøre med betennelsesreaksjoner og immunforsvar? Hvilken sammenheng kan det synes å være til muskler og ledd og osteopati?

Maten ønsker vi ser innbydende ut, gir en god smaksopplevelse og gjøre oss mette, selvfølgelig. Og alle sees i hyggelig lag over et godt måltid på den sosiale arena fra tid til annen. Så er spørsmålet, hva gjør kostholdet med langtidseffekter på biokjemi og kan det være forbundet med sykdom og spesielt kronisk sykdom?

Det er anerkjent at folk med sukkersyke har god effekt av å endre til mindre sukker. Er det den eneste sykdommen som kostholdet kan påvirke i gunstig retning? Kan vi motivere pasientene til endringer av matvaner?

Forsamlingen hørte en lett forståelig og god innføring i temaet på Norsk Osteopatforbund sin fagdag 30.august 2014 i Oslo.

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 09.00 - 12.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 16.00
Fredager: 08.15 - 16.00

Kontakt oss

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER