PT og slyngetrening.

Personlig trening, PT.

Vi vet at fysisk aktivitet kan både forebygge og være en del av det å bli kvitt plager/smerter i muskel-skjelettsystemet. Her får man individuell tilpasset trening for dine mål.Treningen blir tilrettelagt i forhold til eventuell smerteproblematikk, ønske om å gå ned i vekt, komme i bedre form og bli en sprekere og bedre utgave av seg selv. For mange kan det å starte å trene virke skummelt og kanskje er man usikker på om man kan gjøre noe feil. Her er det 1 til 1 oppfølging hvor det kun er deg og trener, i trygge omgivelser. Din personlige oppfølging er av osteopat som i tillegg har utdanning som PT. Har du ønske om trening med PT, så ta kontakt med Bjørn!

Med spesiell vekt på trening, ernæring og livsstil utformer treneren et personlige treningsprogram som inneholder både tradisjonelle øvelser og «mind-body» øvelser. En nøkkelkomponent som definerer en PT er en rekke ulike undersøkelser og analyser som brukes for å identifisere kjernemuskulatur og det ubeviste nervesystems problematikk. For å få det ønskede resultatet, må øvelsene utføres korrekt. For å minske på den totale mengden stress som din kropp er utsatt for, kan du få øvelser som balanserer din energi.ovelse1

  • Integrerer og balanserer tradisjonell trening med kost og livsstil.
  • Få det beste av trening, kost og livsstil og lær deg å spise, hvile og tenke effektivt for att bli en veltrent, skadefri og sunn person.
  • Lær deg hvordan du skal bruke ditt sinn/tanke effektivt for å leve din drøm!
  • PT kan for eksempel brukes ved en smerte, trene etter en skade eller gå ned i vekt.

 

Redcord slyngetrening,

er en unik form for funksjonell trening i ustabile slynger med kroppen som motvekt. Dette kan gi resultater for alle som vil forbygge skade, har smerter eller yte mer.

Med slynger kan du trene allsidig og overalt, hjemme, utendørs og på reise. Her på klinikken kan vi hjelpe deg til å finne riktige øvelser og treningsprogram, du kan trene med terapeut og/eller lære hjemmetreningsprogram.

• Passer for alle, uansett alder, nivå og fysisk form
• Lett å tilpasse ulike treningsnivå
• For optimal muskel aktivering
• For balanse og koordinasjon
• For kjernemuskulaturs stabilitet og styrke

 

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 19.00
Tirsdager: 08.00 - 16.00
Onsdager: 08.15 - 20.00
Torsdager: 08.15 - 20.00
Fredager: 08.15 - 16.00
Lørdager: 10.00 - 16.00
Notice: Undefined index: mod_scscontact_name in /customers/f/6/5/drammenosteopati.no/httpd.www/modules/mod_scscontact/mod_scscontact.php on line 7

Kontakt oss

LIK OSS PÅ SOSIALE MEDIER