PT og slyngetrening.

Trening èn til èn med osteopat.

Vi er skapt for å være fysisk aktive. Regelmessig fysisk aktivitet eller trening gir overskudd,

og er et veldokumentert virkemiddel i forebygging og behandling av en rekke tilstander. Fysisk aktivitet kan blant annet, både forebygge og være en del av det å bli kvitt plager/smerter i muskelskjelettsystemet. Selv om vi vet at det å være fysisk aktiv har utallige positive effekter på både fysisk og psykisk helse, ser vi likevel at mange har ulike utfordringer med å være mer aktive.

Mange har ulikt utgangspunkt og ulike mål med treningen. Dette kan f.eks. være forebyggende trening, rehabilitering, bli mer bevegelig eller å bli sterkere. Det er viktig er å bygge treningen på noe som er motiverende og som man er nysgjerrig på. Dette gjør at treningen blir mer lystbetont og det er lettere å få kontinuitet i treningen.

Osteopat Daniel ved Drammen Osteopati red kvad 1200Hvorfor velge å trene hos oss?

  • Osteopat BSc Daniel Jaerson, har selv mange års erfaring med trening og har vært aktiv innen sykling.  Det kan det legges til rette for trening i forhold til ulike smertetilstander eller i kombinasjon med osteopatibehandling. Han er opptatt av at du skal bli trygg på øvelser, på egen kropp og gir øvelser som også kan brukes hjemme. 
  • For mange kan det å starte å trene virke skummelt og kanskje er man usikker på om man kan gjøre noe feil. På klinikken er det 1 til 1 oppfølging, hvor det kun er deg og treneren i trygge omgivelser. Treningen skal være trygg, tilpasset ditt mål og det skal være motiverende å komme på trening.
  • Vi har fleksible åpningstider, og tar imot kunder både på morgenen, kveldstid og helger. Dette gjør at det å planlegge trening i en hektisk hverdag kan bli litt lettere!

Kontakt Daniel på tlf 32 89 71 91 innvalg 3, eller trykk her timebestilling på nett.

ovelse1

  • Integrerer og balanserer tradisjonell trening med livsstil.
  • Få det beste av trening og livsstil for å bli en veltrent, skadefri og sunn person.
  • PT kan for eksempel brukes ved en smerte, trene etter en skade eller gå ned i vekt.

Slyngetrening,

er en unik form for funksjonell trening i ustabile slynger med kroppen som motvekt. Dette kan gi resultater for alle som vil forbygge skade, har smerter eller tåle mer. Med slynger kan du trene allsidig og overalt; hjemme, utendørs og på reise. Her på klinikken kan vi hjelpe deg til å finne riktige øvelser og treningsprogram, du kan trene med terapeut og/eller lære hjemmetreningsprogram.

• Passer for alle, uansett alder, nivå og fysisk form
• Lett å tilpasse ulike treningsnivå
• For optimal muskel aktivering
• For balanse og koordinasjon
• For kjernemuskulaturs stabilitet og styrke

2019 Tøyning2 fra slynge Bjørn red kvad 480Treningstips for deg:

Har du tilgang til ringer/stang enten hjemme eller på treningsstudio er dette en fin øvelse for mange?
Kroppen har godt av variasjon. Prøv gjerne denne tøyeøvelsen i løpet av, eller etter en lang dag på jobben. Denne øvelsen skaper tøyning i skuldre, fremsiden av kroppen og fremsiden av hofter. Her kan du også vri kroppen slik at du kjenner det strekker på siden av kroppen!
Øvelsen er litt lettere i ringer/slynger, men kan også gjøres i stang. Jo lengere ned du har ringene/stangen jo mer vil du kjenne at det strekker. Det og henge slik utfordrer også grepsstyrken. Skulle du ha problemer med å holde deg fast, kan du bruke stropper eller avlaste litt med beina i starten!
Hold strekken gjerne strekken i 20/30 sekunder på hver side.

 

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 08.00 - 20.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 20.00
Fredager: 08.15 - 16.00

Kontakt oss

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER