Gratulerer til nyutdannet osteopat!

Gratulerer med avlagt osteopatieksamen til vår kollega Mattias! Takk, sier Mattias som nå kan smykke seg med tittelen osteopat!

Jag se frem mot en lang karriär som osteopat men först ferie! Det har vært tøffe og intressanta år. Å jobbe og studera på samtidigt i fire år heltid er utmattende, så nu lengter jeg etter en ferie og kommer for fult tilbake etterpå.

Hva betyr en tittel osteopat for deg? Det er en kvalitetssäkring på att jag har bestått en utbildning inom osteopati fra Skandinaviska osteopathögskolan i Göteborg, Diploma in Osteopathy , D.O. samt bachelor grad, BSc. Fra min jobb som PT insåg att jag ville lära mer om kroppen samt kunne behandla personer med smerta eller problem i kroppen og derfor begynte jag på utdannelsen.

Er det noe som fasinerer deg med faget? At osteopaten søker efter årsaken til problemet som pasienten oppsöker oss för, det blir som ett detektiv arbete, liker jag. Jag er väldigt intresserad av kraniell osteopati och tänker fortsätta att gå kurser inom dette, forteller vår svensktalende Drammenser og kollega Mattias Karlsson, osteopat DO, BSc, og PT.

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 19.00
Tirsdager: 08.00 - 16.00
Onsdager: 08.15 - 20.00
Torsdager: 08.15 - 20.00
Fredager: 08.15 - 16.00
Lørdager: 10.00 - 16.00

LIK OSS PÅ SOSIALE MEDIER