Vaksine mot covid og når komme til behandling?

Vi vil gi kroppen din bare en ting å jobbe med av gangen. Det er mars og endelig øker antallet i befolkningen som er vaksinert. Det betyr også at noen får milde bivirkninger av vaksinen med forskjellige influensasymptomer. Når er det da tilrådelig å komme til behandling? Se nedover i bloggen om det kan være bra for deg å vente noen få dager.

Hvor raskt etter vaksinering kan jeg komme til behandling?

Dette spørsmålet blir stadig mer aktuelt for oss denne våren. Til psykomotorisk behandling er det ingen ventetid. Til osteopati  , refleksologibehandling  og massasje venter du 3 dager. Føler du deg da i fin form, så kom,  alternativt vent til bieffekter er over.  Vi vil gi kroppen din bare èn ting å jobbe med av gangen. Begrunnelsen for ventetiden; det vil gi kroppen full oppmerksomhet på å jobbe opp immunforsvaret og beskyttelsen mot covid-19. Så blir det lettere å vurdere eventuelle bieffekter av vaksinen kontra behandlingseffekter, hvor folk kan kjenne det jobber i kroppen. Har du spørsmål kontakt oss på 32 89 71 00, og for time på nett trykk her for å komme til bestillingssiden.

Klinikken takker Smittevernkontoret.

De gjør en formidabel jobb for å ta vare på oss alle! De er et av Norges viktige verktøy for å håndtere pandemien. De legger også vekt på at det er frivillig å ta vaksinen og slik må det være. Det kan være mange grunner til å avstå fra å ta den.

Hasan Ingunn Morten Daniel ved Drammen Osteopati

Smittevern for din trygghet.

På klinikken følger vi smittevernhensyn og tar det på største alvor. Vi gjør hva vi kan for å gi deg trygghet ved behandlingene og les mer om smittevern på klinikken her. Før mars -2020 hadde jeg aldri trodd det skulle bli nødvendig med sprit på klinikken. Og som 4åringen sa til foreldrene da de skulle bort på besøk: Jeg håper dem har sprit der! Det går bra uten at folk ser skeivt på foreldrene.

Vi håper alle finner gode veier for seg utover denne våren! Ta vare på deg selv og andre! En dag blir dette bedre, noe mer jobb gjenstår!

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 08.00 - 20.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 20.00
Fredager: 08.15 - 16.00

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER