Infobrev med nyttige tips fra Drammen Osteopati

Vi har satt i gang med infobrev for Drammen Osteopati. Her vil det bli påfyll av nyttige tips og info om helse. Mange spør; hva kan jeg gjøre selv? En vesentlig del av arbeidet her ved klinikken består i å gi veiledning, fortelle og gi tips. Og vi ønsker at flest mulig kan få sjansen til å bli inspirert til egenhjelp og til å kunne forbedre sin situasjon. Registrer deg gjerne med det samme ved å trykke på denne lenken, men kanskje vil du lese litt mer først?

 BKL2894Fotograf Arild Brun Kjeldaas red kvad 480I rekken av tiltak man kan gjøre selv på hjemmebane, er temaene mange. Hva kan jeg gjøre selv? På en enkel og grei måte? Du har kanskje lurt på hvordan du kan sitte riktig ved arbeidspulten? Mange med hjemmekontor begynner å kjenne at de blir slitne i nakke og skuldre, og da kan det være at vi har noen nyttige råd man kan ta med seg på veien. Enkle tips om hvordan å endre til gode vaner er de fleste interessert i og får til. Dette behøver ikke ta lang tid eller være slitsomt.

Andre har spørsmål om bekkenløsning. Alle kjenner vi noen med vondt i ryggen. Og høyst aktuelt om dagen er smittevern. Vi er forskjellige, står i ulike situasjoner og gjør hva vi kan. Så ser vi at det påvirker stressfaktoren ulikt – her kan det være tips og hente.

Hva inneholder informasjonsbrevene og hvordan melder jeg meg på?

Infobrevene vil inneholde tekster om faglige temaer, her er det en uendelig mengde å ta av! Nyheter på klinikken vil bli presentert. Vi synes det er bra med tips fra deg også – hva synes du er interesant stoff i et infobrev? Vi hører gjerne fra deg om dine ønsker. Bruk kontaktskjemaet nederst på nettsiden vår eller skriv en e-post.

Målet vårt er å lage fra 4 til 6 infobrev i året og du finner tidligere infobrev her. Og våren 2020 kom det første. Noen ganger skriver vi kort, andre ganger litt lengre. Skjer det plutselig noe ekstra spennende og interessant på klinikken får du kanskje en e-post om det så du får mulighet til å være med. Så kan det gå et par-tre måneder før du hører fra oss igjen. Med andre ord: Vi kommer ikke til å "spamme ned" innboksen din.

Vi håper med dette å pirre din nysgjerrighet slik at du kan tenke deg å motta nyhetsbrevene våre fremover. Alt du trenger å gjøre for å melde deg på infobrevlista er å klikke på denne lenken eller hvor som helst på bildet under og så registrere e-postadressen din. God lesning!

Drammen Osteopati informasjonsbrev

Hilsen oss på Drammen Osteopati: Psykomotorisk fysioterapeut BSc Hasan, osteopat BSc DO Daniel, refleksolog Morten og osteopat og barneosteopat DO Ingunn.

NB! Og viktig, det er enkelt å melde seg av. Det gjør du med et tastetrykk.

Åpningstider

Mandager: 10.00 - 18.00
Tirsdager: 08.00 - 20.00
Onsdager: 08.15 - 16.00
Torsdager: 08.15 - 20.00
Fredager: 08.15 - 16.00

Kontakt oss

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER